Info

Mi is az a ParaPoly?

 

A város legrejtélyesebb társasjátéka,
ahol Te vagy a főhős és maga a város a játéktábla
!

 

A ParaPoly kalandjátékban nem csak nézni, hanem látnod is kell a várost!
Vedd észre az elrejtett jeleket, bírd szóra a nyomokat és oldd meg a rejtvényeket!
Ehhez nincs másra szükséged, mint néhány barátra,
egy okostelefonra, egy buta tollra és az adott játék
ParaPoly térképére!

 

 

Az aktivált játékot 48 órád van végigcsinálni.

Ehhez akár pár óra is elegendő, nyugodtan lehet közben ebédelni,

vacsorázni, sőt éjszakai pihenőt is beiktatni.

Próbáld ki ParaPoly játékainkat!

Kiknek ajánljuk
Csapatépítés

Ha egy rendhagyó csapatépítésre vágytok, és már lejátszottátok valamennyi ParaPark pályát, ne csüggedjetek a ParaPolyval hasonló kihívásokban lesz részetek. Ötvözzétek a városnézést a csapatjátékkal, törjétek a fejeteket séta közben a következő feladaton, ha pedig elfáradtatok nyugodtan üljetek le egy kicsit gondolkodni egy kávé vagy sör mellett. De ha több csapat versenyez egymással az sem gond, aki előbb megfejti a kiválasztott pálya utolsó rejtélyét az a csapat épült fel a legjobban. További infóért kattints ide.

Jegyvásárlás
Családi program

A klasszikus városnéző családi séta nem köti le a gyerekeket? Fűszerezzétek meg egy kalandos rejtvényfejtéssel. Nevezzetek be a város legrejtélyesebb társasjátékába, fejtsétek meg a rejtélyeket közösen, és éljétek át a legérdekesebb családi városnézést. Mire túljuttok minden feladaton, nem csak a játék élményével gazdagodtok, de Budapestet is jobban megismeritek. Ne habozzatok beugrani bármelyik kiállításra, vagy megállni egy frissítőre hiszen, a játékra biztosított 48 órába így is bőven belefértek.

Party

Utolsó szabad napjaid egyikét éled? Esetleg születésnapod van? Legyen szó lány-, vagy legénybúcsúról, születésnapól vagy bármilyen nevezetes eseményről, amit emlékezetessé szeretnél tenni egy bulival, kezdjétek egy kalandos városi társasjátékkal! Alapozzátok meg itt a hangulatot az esti buli előtt, vagy a rejtvényfejtés közben nézzétek ki a buli helyszínét esetleg ötvözzétek a játékot egy kocsmatúrával, de ne feledjétek az alkohol nem segíti a feladatok megfejtésében.

Jegyvásárlás Pályáink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.