Pályáink

Szabadulók Rendje - A Beavatás
Szabadulók Rendje - A Beavatás

KEZDŐDIK! 

Nézz körül: ez a világ legnagyobb szabadulószobája! Egy egész város. Mi változtattuk azzá, a Szabadulók Rendje. Ma Téged is a rend tagjává fogadunk, ha sikerrel teljesíted a feladatokat. Városszerte apró jeleket hagytunk Neked hátra: rejtvényeket, nyomokat, utalásokat. Olvass a jelekből, kösd össze a pontokat és ne csak szemmagasságban nézz, ha valóban látni akarsz! Szeretnél 1-ről a 2-re jutni? Akkor szerezd meg a titkos rendi dokumentumot és használd a fejedet!! Nézz és láss: oldd meg Budapestet!

A JÁTÉKHOZ TARTOZÓ TITKOS RENDI DOKUMENTUMOT ITT TUDOD LETÖLTENI!

Kezdődhet a beavatásod?

Logika
Kaland
Hossz
2-6 fő
2+ óra
2,5 km
8-88 év
NON STOP
10 000 Ft.
ParaPoly Puzzle, a városi kirakó
ParaPoly Puzzle, a városi kirakó

Légy részese a világ legnagyobb kirakózásának!

Maga a város a hatalmas kirakós játék, de nem tudod kirakni, amíg hiányzik belőle a négy legfontosabb darab. Mindegyik darabot a város más-más pontján rejtettük el, és nem elég, ha a rejtekhelyhez eljutsz: a kirakós darabokat rejtvények, feladványok védik. Meg tudod oldani őket?

Belevágsz? Akkor használd a fejedet, okostelefonodat és a városi kirakót, ami nem csak egy kirakó, hanem egyben térkép is az elveszett részletekhez. 

A JÁTÉKHOZ TARTOZÓ KIRAKÓT/TÉRKÉPET ITT TUDOD LETÖLTENI!

Innen indulsz: Szó szerint darabjaidra vagy esve, szedd össze magad!

Ha nem tudod kirakni a várost, a város rak ki téged. Magából!

Logika
Hossz
Kaland
2-6 fő
1,5-3 óra
2 km
NON-STOP
8-88 év
10 000 Ft.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.